BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU

CikMisi nak join BEN ASHAARI GEGAR BLOGGER BARU
jom ramai2 kita join..klik SINI..


.....


" IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY "


masuk blog Cik Izyan Masri ni tiba2 mata jadi $$$$$$$
wuuuu....kelip2, kedip2 dok nmpk $$$$$$$ gak..
pasai pa?????
pasai ni..ni CikMisi nak habaq kat hampa suma....
apa kaitan $$$$$$$ dgn IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY ????
okeh..sebenaqnya Cik Izyan Masri ni buat GiveAway...dia nak bagi kat follower dia ja...sapa bukan follower dia, jgn hrp dia nak bagi..ada FAHAM?
pastu yang CikMisi dok jadi $$$$$$$ sebab hadiah dia.....ce kome tgk hadiah dia...

HADIAH-HADIAH:

Grand Prize : Wang tunai RM100 *Izyan masri pilih*

Second Prize : Sekotak chocolate moist brownies

5 saguhati : review blog setiap bulan sampai ada giveaway seterusnya.


yg Grand tu ja buat CikMisi $$$$$$$
yg laen wat CikMisi terlopong bijik mata...nmpk sgt mata $$$$ kan...memang pon!!!!! hihihii

ni dh jadi follower Cik Izyan pa kata p ushar FB dia lak ada pa...
dh alang2 p la usha Page FB dia skali...

exp. date ~ bila2 ja~
gambar di bawah adalah utk diketawakan semata-mata
CikMisi nak tag:

....

+beli hadiah untuk hari IBU di sini+

p/s: jenguk iklan BEST dengan klik SINI

GA Contest POLKA.espadrilla

dengan lafaz Bismilahirrahmanirrahim CikMisi dengan ini menyatakan bahawa CikMisi menjoinkan diri dlm GA Contest POLKA. espadrilla

yg dianjur oleh +akak cute+
sapa nak join klik SINI
then, CikMisi nak tag: Joel & Fafa

TEMPOH GA NI : 1 APRIL 2011 1 JULAI 2011


......................................

P/S: klik iklan BEST ni......


'GA SyahRidzeah'

CikMisi nak join ni 'GA SyahRidzeah' sebab ditag oleh PinkUmmi.
nak join klik SINI
dh bnyk contest PinkUmmi ni tag CikMisi tp xdan nak join sebab tenet slow pastu kdg2 terlps pandang...MAAP ye..hihi

CikMisi nak taG:

TARIKH LUPUT GA NI : 2 MEI 2011 @ 11.59P.M.

>......................................<

+jom beli hadiah hari ibu+


p/s: jom buat duit dengan SAYS.MY .... CikMisi dh cuba, korang suma bila lg.. Rugi tau join lambat.

bestnya akhirnya dpt rasa TOYOTA CAMRY

+kereta cikmisi+



dlm mimpi semalam.......................


..................

Anugerah dari Mira Edora...woooo000

yuuuhuuuu...CikMisi dpt anugerah dari Mira Edora...
hihihihi.......okeh, jgn glabah...statement perasan semata2..
ekceli, CikMisi menang GA Mira Edora....bertuah kot dpt c0z random.org yg pilih....
haaa...tgk ni...muka hepi x? hepi x??
x sempat buka uniform lg taw...ekeke
tgk ni......sai pa terkoyak ni??? abang posmen bukak ke??
huhu..tp xpe...hadiah kt dlm stiLL ada..hihi
okeh...please k...tolong jgn jeles..hihi
Marks & Spencer tuuuu......
CHINA BLUE
Moisturising Hand And Nail Cream

wanginya losyen ni...CikMisi suka lah....
thanx akak Mira Edora...syg akak..muuuuuuuaahhh21X(jgn tnya kenapa 21X)

sesapa yg berminat utk mengetahui mahupun mendalami tentang Marks & Spencer sila klik SINI

...............

JOM BELI HADIAH HARI IBU

"Adyshariz Lucky Draw"

CikMisi nak join "Adyshariz Lucky Draw"
cuba nasib mana tau kot2 dpt kan..
Referal : Cempaka Kuning
Sape nak join klik SINI
CikMisi dh follow 2 blog nih
Ucapan untuk little boy Azri Hariz
ikhlas dari CikMisi.........taaaaadaaaaa........

CikMisi tag:
( jangan lupa letak CikMisi as your referal k)

.................

p/s: dah join klik SINI untuk amal jariah..hihi

Suka Suka GA Mama Rayyan

Cik Misi join Suka Suka GA Mama Rayyan
ditag oleh Cempaka Kuning
dianjur oleh Mama Rayyan
sapa nk join klik SINI
done follow both of your blog..

Tarikh tutup : 15 MEI 2011

tag : Joel

…………

p/s: dh siap klik SINI k.

"Queenpink lucky follower"

Pagi ni CikMisi nak join "Queenpink lucky follower"
dianjur oleh QueenPink
sapa nak join picit la SINI
CikMisi dh LIKE pic QueenPink kat Lens Mania's
bukti kat atas
ID FB : Nisa Basid

Tarikh tutup : 18 MEI 2011 @ 12MIDNIGHT

.....

P/S:dah siap klik SINI k.

I Love My ........ Contest !!

nak join picit SINI
okeh, ni CikMisi nak join “ I Love My ……”Contest

Dijemput oleh PinkUmmi

I LOVE MY FAMILY

tag : Cik Anna

Tarikh tutup : 30 APRIL 2011 @ 12NOON

.......

p/s: dh abes baca klik SINI

6th Anniversary GA @ kakyong.com

Assalamualaikum..
sekarang CikMisi nak join 6th Anniversary GA @ kakyong.com
Referral : PinkUmmi & Ms Sunsweet
dianjur oleh KakYong.Com
ditaja oleh Zuneta Card Craft
syarat - syaratnya adalah:
jadi follower kakyong.com ~ DONE
jadi follower Zuneta Card Craft ~ DONE
taG seorang Kawan : Golden RosE
~ DONE ~
Jawab Soalan Cepumas:

Bilakah Tarikh Nikah Kakyong (Ibu 3A)?

30 April 2005~SABTU~

~DONE~

TEMPOH GA : 15 April hingga 15 May 2011

......

P/S: dh abes baca klik SINI

"1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN"

setelah beberapa lama CikMisi menyepi, awal pagi ni CikMisi nak mula join contest & GA balik....
ni semua gara2 bnyk GA yg ditag tp ditangguh2....bebannya terasa bila bnyk kerja tertangguh..rasa bersalah pun ada..ngeeeh..ngeehh..

ni CikMisi nak join "1st GIVEAWAY by HAJAR HASAN"
okeh, sapa nak join sila klik sini

GA ni tuan tanah jemput CikMisi sendiri...

syarat dia macam biasa lah..p ushar sendiri la kt blog HajarComel ni..

CikMisi nak taG:

TARIKH TAMAT PENYERTAAN: 22 MEI 2011 pukul 11:59 p.m
.........

p/s: minat potatoes Jack 'n Jill?? klik SINI k.

Kekasih pUjaan hati CikMisi

Assalamualaikum..
di awal pagi yg indah ni..CikMisi dengan rasa terbuka hatinya nak cerita tentang kekasih pujaan hati CikMisi yg selama ni sentiasa menemani CikMisi walau ke mana CikMisi nk p....
*
*
*
CikMisi sebenaqnya rasa malu nk cerita pasai kekasih pujaan hati CikMisi ni sbb dia tak hensem..apatah lg berstylo mcm Mr. Bean Shaheizy Sam.
*
*
*
TAPI
*
*
si dia tetap milik CikMisi...biarlah apa pun org nak ckp...
kalau boleh CikMisi nak simpan si dia dlm almari CikMisi...biaq org laen x blh rmpas dia dari CikMisi...biarlah jadi QUEEN CONTROL
CikMisi x peduli.....
*
*
*
*
CikMisi memang sayang sngat kat si dia..
tapi semalam si dia dh memalukan CikMisi di depan abang2 fogging yg agak hensem..
mengapa si dia sanggup melakukan mcm tu kt CikMisi..hukhukhuk
CikMisi jaga dia...beli baju kt dia...
tapi
*
*
*
CikMisi disedari oleh abang2 fogging tu......
'dik, minyak hitam ni kena tukaq..gear payah nak masuk sbb tu la'
adoooooiiiih...
MR. WUX ku............
ni la dia kekasih pujaan hati CikMisi..
siap bg pakai baju bagai haaa....
tapi, sejak beli 16 Februari lepaih x penah dok p tukaq minyak hitam....merempit sana sini...adoooiii...
patut la dok buat perangai...
ampunkan saya ye MR. WUX bucuk2....


....

p/s: klik la SINI . .

JUST TO REMIND YOU TO BE MORE CAREFUL

JUST TO REMIND YOU TO BE MORE CAREFUL

Answer the phone by LEFT ear

Do not drink coffee TWICE a day

Do not take pills with COOL water

Do not have HUGE meals after 5pm

Reduce the amount of TEA you consume

Reduce the amount of OILY food you consume

Drink more WATER in the morning, less at night

Keep your distance from hand phone CHARGERS
Do not use headphones/earphone for LONG period of time
Best sleeping time is from 10pm at night to 6am in the morning
Do not lie down immediately after taking medicine before sleeping
When battery is down to the LAST grid/bar, do not answer the phone as the radiation is 1000 times


......................

p/s: dah abeh baca sila klik SINI & SINI.. Wajib!!