"CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"

Assalamualaikum..

kalau ada yg mai jenguk blog CikMisi ni mesti perasan yang CikMisi ni asyik post entry GA & contest je kan...hihihi
sementara ada mood ni CikMisi join la yg mana dan naaa......

hari ni CikMisi nk j0in "CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung"..
contest yg sangat la menarik kan...

dianjur oleh:
{sapa nak join klik la link depa 2 ni}

tanpa berfikir terlalu pnjg CikMisi dengan bangganya memuncungkan mulut utk contest ni..
menang x menang biaq p ah.....peduli ape CikMisi....
naaaah kau...
adduuuuiiih...CikMisi memang sgt comel la kan bila muncung mulut ni sampai nak tercabut bibir ni haa............~tolong ye jangan muntah kat sini, agak2 nak muntah p toilet cepat2~
DILARANG MENCEMARKAN BLOG CikMisi...ahhaaaaaks...tuuuuuuiih...

contest's expired:
5/5/2011

..........

0 nasihat diberikan: