'I LOVE MY EYES'


Malam ni CikMisi nak join contest " I LOVE MY EYES " dianjur oleh Ieja ManiS...
syarat2 nya adalah:
Follow~CikMisi dah follow ye Ieja..
then, Ieja Manis suh bagi gambar mata yg lawa - lawa........ mata CikMisi x berapa lawa...sob..sob..=(
tapi peduli hape CikMisi....CikMisi nak join gak...
walaupun mata CikMisi x lawa tapi CikMisi tetap sygkan mata CikMisi..
why CikMisi sayangkan mata CikMisi???
u ool tgok la gambar mata2 CikMisi di bawah ni.....
walau apa pun yg CikMisi buat dengan mata CikMisi, mata CikMisi x kesah pun...
nak pakai spek besau2 ke, nk kenyit2 mata ke, nk juling2 mata ke, nak buh contact lens ke...
mata CikMisi xpenah pun merungut...
that's why " I LOVE MY EYES "
okeh..full stoop...Ieja xmau pun penjelasan yg panjang2..CikMisi yg ngada2...

contest ni nak tag xpe xtag pun xpe...so sesape yg terbaca entry ni dijemput join erk..
sama2 la kita memeriahkan contest " I LOVE MY EYES " ini....
klik SINI untuk join k..

Tarikh tutup : 30 APRIL 2011 jam 12.05 midnight
.....................

p/s : jenguk2 la iklan nuffnang CikMisi tuh....klik yg korang berkenan...xpun klik SINI je.

4 nasihat diberikan:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Woofer Storm said...

gud luck la ye..heheee dia ni misi la,takut pulak dapat cucuk free..hahaaa follow kamu

Cik Misi said...

@Woofer Storm hehe..apa la kamo ni...CikMisi x cucuk orang x tentu pasal taw...yg nakal2 je CikMisi cucuk....thanx folow CikMisi...

*i E J a* said...

thx 4 joining my contest yea ! GUDLUCK OKAYH !! jemput tgok blog cik lola utk mngetahui perkembgn terkini contest I LOVE MY EYES !