GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014

Assalamualaikum

Cik Misi berhajat nak buat GA la....

ada yg nak join ke x??

ok2. try je la kan...

Syarat2 :

LANGKAH PERTAMA :

SHARE BANNER NI & LINK KAN KE ENTRY

GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014



LANGKAH KEDUA:

KLIK LIKE FB FANPAGE 

LANGKAH KETIGA :

Tinggalkan link entry anda di entry ni ye..
then, tunggu je CikMisi umumkan pemenang ye.. :)
Kalau sudi follow la blog CikMisi ye...

TARIKH TUTUP:

19 JULAI 2014 @ 11.59 PM

HADIAH :

3 X Sireh Lovely Cares
2 X Topup RM5
-hadiah akan ditambah mengikut penyertaan-

***

-Pemenang akan ditentukan oleh mr. RANDOM. So, yg nak join anytime akan berpeluang dapat hadiah-
Join tau...

Salam Sayang:
xoxo
CikMisi aka Nisa Basid

with love.

update!!!

Senarai peserta GA :

1.Azman Arsad
2.Awan Samudera
3.Ain.
4.Anisyamir
5.SSurianah Yana
6.Aisha Fauzi
7.Nurul Aqidah
8.Emmy Lis
9.Syuhada Salleh
10.Amy J
11.Nor Nazliana
12.Syanissa
13.Lin Azlina
14.AzlanBahar
15.Nurul Najwa
16.Siti Zawiah
17.UmiKasum
18.CeritaMaya
19.FuzaMusa
20.Cowament
21.i-ezzaen

XOXO

GIVEAWAY TAMAT.
tunggu ye CikMisi umumkan nama pemenang.

Salam Jutawan.









[sponsored] IKEA July Sale 2014

Assalamualaikum

sapa suka shopping kat IKEA angkat kaki...

jom cepat ke IKEA. SALE kaw2 punya sampai 6 Julai ni....








amacam?

ada power x?

klik SINI utk info lanjut. =D

xoxo

BUFFERED EARNING dari Nuffnang #1

Assalamualaikum

Actually mmg dah lama CikMisi x peduli kan Nuffnang ni.. dulu2 ada la jgk hantaq tiket tny mcm mana nk dpt Buffered Earning ni... -.-
tapi pikir2 mcm x layak kot nk dpt kan, pastu senyap je laa....

dh lama xbukak kan... tgk2 CikMisi dh penah dpt almost 30 iklan BE ni..
tp xbnyk la amount earning yg dpt tu maybe sbb x hargai kan.. haha

BE yg bulan JUN yg masih on going dan yg dh tamat as pic..



Alhamdullillah, walupun x banyak at least dpt la jgk kan....
sesetengah CikMisi tgk entry org post mesti blurkan bahagian amount tu, awat aaa?
CikMisi bangga ja p tayang..biaq laa singgit je pon.. o_O

anyway.. thanks nuffnang.. :)

inilah yg dinamakan pasif income.

xoxo

pssst.. sesapa yg lalu nampak iklan2 di atas jentik2 la p tgk page tu... berguna tau.. -.-