BUFFERED EARNING dari Nuffnang #3

Assalamualaikum

Alhamdullillah murah betul rezeki..
Alhamdullillah.

Mr Nuffnang bg CPUV lagi.. hoyyeeeah

http://www.mahsing.com.my
http://www.mahsing.com.my
http://www.mahsing.com.my



******

Flex Lady CI from Zurich Insurance

Assalamualaikum

Ya gadis2 sekalian.. Sudahkah anda mendapatkan insurans utk protect diri anda????
Belum????? Seriusly gaiiis??? 

Adakah anda tahu golongan wanita yg cantik rupa parasnya malah lembut jiwanya ini merupakan golongan yang paling berisiko tinggi untuk menghidapi penyakit2 yang meragut nyawa?

So, jom grab insurans at least 1 insurans 1 girls ok!

Lets cekidauuut Zurich Insurance.
Zurich Insurance ada menyediakan plan khas utk kita2 golongan ayu sebegini iaitu Flex Lady CI.
#flexladyci


Flex Lady CI is a unit-deducting rider attachable to individual basic regular premium investment-linked plans with comprehensive coverage against major female critical illnesses and related surgical treatment up to age 80. It frees you from having to worry about your health and allows you to focus on living the life you want especially when you are still young and single. It provides excellent benefits such as:

• Lump sum payment upon diagnosis of female illnesses and after
surgical treatment.

• Protection against common female illnesses such as Fibroid,
Ovarian Cyst and Polycystic Ovarian Syndrome.

• Maximum payout can be up to 160% of rider sum assured.

• Cash allowance for regular medical check-up as below :

Woooow!

Interested?

Contact them now
!
!
!

*****

BUFFERED EARNING Dari Nuffnang #2

Assalamualaikum

Alhamdullillah.. harini cek akaun nuffnang tgk ada 13 iklan CPUV!!
Terima kasih mr Nuffnang kerana mempercayai blog CikMisi utk biarkan iklan menari2 di sini.. eheeeem


Buat pembaca blog Cik Misi kalau ada nampak iklan2 ni, mohon klikklik la ye.. manatau ada information yg berkaitan dengan uoolls.

Walaupun pendapatan dari iklan ni hanya la seposen tp lama2 dh jadi puluh hengget dh.. Alhamdullillah.. sayang nak cashout.. hehe
Tunggu jadi 4 angka baru nak cashout.. ♡

Ok. Tu je nak share..

Sekian..

***

PEMENANG GIVEAWAY SIREH LOVELY CARE 2014

Assalamualaikum

Firstly, CikMisi nak minta maaf sangat2 sbb lambat update nama pemenang bagi GA yg CikMisi buat ni.

Actually, CikMisi dh umumkan pemenangnya tapi CikMisi just komen under entry GA pemenang2 tersebut, malangnya hanya seorang je yg tuntut hadiah. Yg lain senyap je... CikMisi xsempat nk update entry berikutan laptop CikMisi rosak, bz menjadi seorang nurse & housewife yg rajin.. haha
Maaf ye....

So now, CikMisi dah buat keputusan muktamad harini CikMisi cari pemenang baru.

Link blog pemenang hanya diumumkan di sini sahaja. 
Then, kalau xda yg tuntut dlm masa seminggu CikMisi cari pemenang yg baru.

The winner
!
!
!
!

http://awansamudera.blogspot.com/

 http://amysigadisweird.blogspot.com/





***************************
♡TAHNIAH KEPADA PEMENANG♡
Yang x berjaya nanti CikMisi buat contest lagi k..
**************************
Ok. Para pemenang mohon tinggalkan email di bawah ye utk CikMisi contact u all...
**************************
CikMisi sengaja x nak pemenang email CikMisi utk elakkan pemenang PALSU yg emailkan detail kepada CikMisi.
**************************

Ok. Sekian Terima Kasih.

Yang cute,
Cik Misi aka #nisabasid
Owner Dawsnis Signature
(PG0351672-P)

GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014

Assalamualaikum

Cik Misi berhajat nak buat GA la....

ada yg nak join ke x??

ok2. try je la kan...

Syarat2 :

LANGKAH PERTAMA :

SHARE BANNER NI & LINK KAN KE ENTRY

GIVEAWAY SIREH LOVELY CARES 2014



LANGKAH KEDUA:

KLIK LIKE FB FANPAGE 

LANGKAH KETIGA :

Tinggalkan link entry anda di entry ni ye..
then, tunggu je CikMisi umumkan pemenang ye.. :)
Kalau sudi follow la blog CikMisi ye...

TARIKH TUTUP:

19 JULAI 2014 @ 11.59 PM

HADIAH :

3 X Sireh Lovely Cares
2 X Topup RM5
-hadiah akan ditambah mengikut penyertaan-

***

-Pemenang akan ditentukan oleh mr. RANDOM. So, yg nak join anytime akan berpeluang dapat hadiah-
Join tau...

Salam Sayang:
xoxo
CikMisi aka Nisa Basid

with love.

update!!!

Senarai peserta GA :

1.Azman Arsad
2.Awan Samudera
3.Ain.
4.Anisyamir
5.SSurianah Yana
6.Aisha Fauzi
7.Nurul Aqidah
8.Emmy Lis
9.Syuhada Salleh
10.Amy J
11.Nor Nazliana
12.Syanissa
13.Lin Azlina
14.AzlanBahar
15.Nurul Najwa
16.Siti Zawiah
17.UmiKasum
18.CeritaMaya
19.FuzaMusa
20.Cowament
21.i-ezzaen

XOXO

GIVEAWAY TAMAT.
tunggu ye CikMisi umumkan nama pemenang.

Salam Jutawan.









[sponsored] IKEA July Sale 2014

Assalamualaikum

sapa suka shopping kat IKEA angkat kaki...

jom cepat ke IKEA. SALE kaw2 punya sampai 6 Julai ni....








amacam?

ada power x?

klik SINI utk info lanjut. =D

xoxo

BUFFERED EARNING dari Nuffnang #1

Assalamualaikum

Actually mmg dah lama CikMisi x peduli kan Nuffnang ni.. dulu2 ada la jgk hantaq tiket tny mcm mana nk dpt Buffered Earning ni... -.-
tapi pikir2 mcm x layak kot nk dpt kan, pastu senyap je laa....

dh lama xbukak kan... tgk2 CikMisi dh penah dpt almost 30 iklan BE ni..
tp xbnyk la amount earning yg dpt tu maybe sbb x hargai kan.. haha

BE yg bulan JUN yg masih on going dan yg dh tamat as pic..



Alhamdullillah, walupun x banyak at least dpt la jgk kan....
sesetengah CikMisi tgk entry org post mesti blurkan bahagian amount tu, awat aaa?
CikMisi bangga ja p tayang..biaq laa singgit je pon.. o_O

anyway.. thanks nuffnang.. :)

inilah yg dinamakan pasif income.

xoxo

pssst.. sesapa yg lalu nampak iklan2 di atas jentik2 la p tgk page tu... berguna tau.. -.-

Wishlist 2014

Assalamualaikum

CikMisi tgh keja ni.. sempat lg nk update blog.. hihi

sana sini org dok bercerita azam tahun baru...

itu la...ini laa...

btw, azam tahun 2014 CM sebenarnya nk kahwin on my bornday, tp dh terkahwin awal plk.
haha..
Alhamdullillah, berkat doa family sebenarnya, jodoh sampai awl...so, now terus bahagia...
kira azam 2014 dh tercapai lah ye..blh gitu?
hehe

so, now nk letak wishlist blh?

wishlist CikMisi...

1) Rumah Sendiri
biar kecik asal selesa

2) Anak
Kalau dpt twins ibu lompat tinggi2! haha (sebenarnya hubby CM ada twin girl)

Tak sabar nk grad PJJ(perkahwinan jarak jauh) hihi


***