Saturday, April 16, 2011

yeeeeaaay CEMPAKA KUNING bagi hadiah kat CikMisi

Assalamualaikum..
ni entry yg sangat hepy tau bc0z CikMisi dpt cenderahati from Cempaka Kuning..
CikMisi sgt la terharu dgn CK c0z mghargai CikMisi yg masih baru dlm dunia bLog ni...
menambahkan semangat CikMisi utk bebelog taw..
semua ni gara2 CikMisi post ENTRY ni...
CikMisi pun x sangka la CK nk amek part kan ushar2 entry yg CikMisi post..

btw, thanks akak Cempaka Kuning..
adiah ni dh smpai lama tp x sempat CikMisi nak kongsi ngan kalian sume...

CikMisi dpt keychain & hiasan peti ais(ntah mende tah org panggil) hehe
sangat comel kan...
CikMisi nak bagi ape plak kt CempakaKuning???
tunggu.....

..........


Iklan yang BEST~bEST:


~klik je yang mana pun~

3 comments:

Fieda said...

HIASAN KT PETI AIS TU FM LA SAYANG.....

Fieda said...

OH YE...FM TU FRIDGE MAGNET...

Cik Misi said...

@Fieda oouh...maloo je xtaw...hihi.thanx akak fieda..

Macam mana nak tukar supervisor MYCPD staff kerajaan ?

Assalamualaikum Hai.. ✌🏻 Cik Misi rasa free sikit nak sharing mcm2 harini☺️ Ok sebelum tu moh ler review entry MYCPD ini ye ➡️  MYCP...