Menang Cabutan Bertuah!!wuuuuuuu PART 2

W000W.....bergaya x CikMisi ngan volkswagen(ejaan tunggang langgang) biru tu......hehehehe
stail la kan pas ni meronda ngan keta ni ja la...
sapa nak ikut????????
0k....entry ni CikMisi nak crita ckit je la pasai pa CikMisi lama x apdate blog ni...
pasai ni la...pulun nak dapat keta ni la.....
akhirnya...
ha....ha...ha........
ok..ekceli, CikMisi bzy sgt dgn sambutan Nurses Day baru2 ni...
smlm pun baru blk dari hotel renaisan(eja xtau la betui ka dak) p nyibuk ngn budak2 yg nak buat persembhan kt mjlis tu...
mls la nk bercerita sakan, nk tunjuk gmbaq ja.....
posing utk menghilangkan stress.....
malam penutup Nurses Day
haha..jgn tnya depa ni sapa...ni la bodyguard CikMisi..
p mana2 mesti ngan depa ja.....
Y?
sbb CikMisi yg merelakan diri nak jaga PA system...mcm reti sgt la kan.....hihi
tp depa slalu jugak tingal CikMisi dengan abg PA system tu......naseb abg tu comel..haha

ok...mlm tu CikMisi menang cabutan bertuah...
dpt hamper hat bwh ni.....
ternyata la di sini bahawa keta di ats adalah utk hiasan semata2 & menjadi bahan anganan semua pelatih nurse mlm tu..
hihihi
-tamat-

p/s:next entry crita kat hotel pulak....

HOT | HOT | HOT

0 nasihat diberikan: