CikMisi dapat £2,000.000.00??????

oooooooooiiiiiiiiiiii......ada org nak bagi CikMisi £2,000.000.00
xcaya..???
ce tengok gambaq kat bwh nih....klik utk nmpk clear..
haaa........murah hati nya dia nak bg harta kt cikmisi.....
dia ingat cikmisi xdak duit kowt nak masuk toilet......
p sedekah kat rumah anak yatim ada gak faedah....
ni nk bg harta guna tenet ja......konon ikhlas la xmau tunjuk2 kt org ramai nuuu......
haaaaiiisssh..........
terima kasih la noh.... CikMisi blh guna tulang 4 kerat ni utk cari duit.....
ada sapa2 yg dpt email mcm ni ke???
ce kongsi ce kongsi......
bapa ringgit plak hampa dapat?

..............

11 nasihat diberikan:

mcm ni lah said...

fuiyooo 2juta pound tu,.. acik kayoooooo

Cik Misi said...

@mcm ni lah hahaha....kayooo..kayoooo.....jgn nnt kayap dh la...

qucachahir said...

erh..kite selalu dpt dri us..tapi tak penah caye..
yang cik kisi from malaysia...
fuyyooo..maybe betol.. ;)
hehe...

Cik Misi said...

@qucachahir yeke...ni pun cikmisi x caya lah...silap2 kita plak yg kena bg duit...

biha a.k.a PETOM said...

hahaha..ayat emel tu baek punye lah, sopan je..ape ntah niat org tu sbnr nye ye anta emel cmtu? saje nk no account cik misi kot, :D

qucachahir said...

hehe..betol-betol..
jaga-jaga cik misi.. ;)

Cik Misi said...

@biha a.k.a PETOM itula pasal..... mcm2 la org sekarang nih....abeh sgt nak sedekah ushar iklan nuff cikmisi pun jd la kan...hihihi

Cik Misi said...

@qucachahir hehehe...tgh berjaga2 ni....awk pun sama...jga2..hihi..
ce cek email, ntah2 ada org nk hulur million d0lar plak ka....haha

qucachahir said...

oke..dah check.. ;)
tak dew..kalo ada delete terus.. hehe..

Cik Misi said...

@qucachahir bagus2...hehe

cik aisha said...

suka sangat spam email...duit xdenye senang2 org nk kasik..btol x?