Sunday, November 11, 2012

My CPD online

Assalamualaikum

CikMisi just nk share pasal MyCPD online nih...
ni CikMisi khususkan utk penjawat awam yg berkhidmat under kementerian kesihatan je ok...
susah sgt kan kita nk dpt web yg betul..
asal google je keluar la segala jenis myCPD....
tp yg dicari x jugak mncul..

ok now..bg sesapa penjawat awam under KKM yg baru & masih belum daftar sila ke laman web di bawah ni:


x pandai isi?
rujuk ketua2 jabatan masing2 k...klu nurse tnya la sister.. :)

bg yg dh daftar dan nk update point CPD masing2 boleh klik link di bawah k..


login mcm biasa k...jgn lupa pasword lak... ;)



***

1 comment:

haffizmohdnoor said...

saya baru nak register myCPD
nak tunggu taklimat jabatan lambat benor hehe :)

Selepas 2 minggu......

Assalamualaikum Ok. Entry ni sambungan dari entry sebelum ni.. Kandunganku diSuspek Blighted Ovum Sepanjang 2 minggu yg dilalui...