Konvo oh konvo!!

Assalamualaikum

Sejak dh mula keja ni susah betul CikMisi nk imbangkan masa dlm life CikMisi..
asyik keja n nk rest jeeeeeeeeee........... blog??
eerrrgh! please teach me how i can mnage my time.. :'(

utk entry kali ni CikMisi nk share Konvokesyen CikMisi pada 13 Oktober 2012 yg lepas di Kolej Sains Kesihatan Bersekutu, United Kingdom Ulu Kinta... ;)
punya la ambik masa lama utk update ni kan...
yela.. CikMisi dpt cuti 12 hari =D
so, habis2 la masa kat kampung kan...hehe
tu pun x brapa cukup :(

Actually, CikMisi dh rancang nkp konvo ni ngan family CikMisi..
tp tetiba dpt call dari my mum ckp my sis kena p inteviu utk masuk tahfiz..
masa tu mama ckp nk p konvo CikMisi, tp bila fikir2 kesian pulak kat my sis tu sbb mmg dia dok tnggu inteviu tu...
agak sedih la utk beralah..tp CikMisi kan kakak :)

then terus rasa xnak p.. ingat nk fly dari Sabah terus balik rumah je..
mcm sedih je kan p konvo sorang2 :'(
tp atas sokongan kawan2 yg ramai & ada ja kawan2 p tanpa family terus je la nkp plk + deposit jubah konvo pun dh byaq.. ;)

dan the big thanx for my roomate di Sabah (Ida cun!!) & (Mummy Cun!!)
depa la susah payah pujuk n plan mcm mana CikMisi nkp konvo & balik Kedah...
Sampai ja LCCT terus g KL Sentral pastu naik teksi p hotel Sani sbb family Ida dh tnggu kat sana..
planning nk gerak hari tu jgk tp dsbbkan smpai lambat so stay dlu kat hotel wif family Ida...
punya la friendly family dia sampai dh rasa mcm family sendiri ;)

Esok tu bertolak p Perak n stay umah sepupu Ida plk...
pon friendly gila... dari segan jd xla segan sangat...hehe
Alhamdullillah.. Tuhan permudahkan urusan CikMisi... =D

jom tengok gambar2 konvo CikMisi =D
x bnyk pun sbb xda camera :(
tumpang camera org ja ni....

Ida Cun-Mummy Cun-CikMisi

xlengkap plk gmbar klu xda gmbar bodyguard..haha
SHUK!!!
Tiha!! Comel kan dia,..my REMPIT partner time kat kolej dulu ;)

MY FAMILY ;)
Ayah-Mak-Ida-CikMisi

Mak!
*pinjam mak Ida*hehe
Ida
*my rumet at Sabah*
Along
*pon pnjam Ida punya kakak* hehe
Rumet time kat kolej dulu -Elyna
10nov ni bakal jd isteri kpd her boyfie :)
my twin - Syira!
Mummy Cun!
*ni lah Mummy CikMisi kat Sabah*
ok...thats all...biarlah gambaq2 di ats berbicara tntang perasaan CikMisi..
di dlm kegembiraan ada jgk terdetik kesedihan :(

blk Kedah dgn Mummy n her boyfie...
Alhamdullillah..dipermudahkan urusan... :)
terus g jmpa family CikMisi di Hosp sbb tokwan cikmisi masuk wad :(
tp smpai hosp pun dh kul 12am...terus blk rumah je...x sempat jenguk tokwan sbb tgh mlm kn mmg xda pon hosp buat time mlawat time2 gitu kan..hehehe


ok lah...dh kul9 ni...nk blk dh...baru abes shif ptg..heheheehehehe


*****


6 nasihat diberikan:

zan said...

tahniah,

Sharifah Nadzarah said...

tahniah cik misi....moga trus berjaya..

wawa said...

congrats ! kita pun ada masa tu . terlibat koir :D

Cik Misi said...

@wawa
sama2 :) yeke? study ktne? nurse jgk..?

Cik Misi said...

@zan
terima kasih :)

Cik Misi said...

@Sharifah Nadzarah thanx :) hrp2 mcm tu lah.. doakan ye... :)