PURE MARINE COLLAGEN PLUS VIT C by Felinna Beauty

Assalamualaikum..

Bismillahirrahmanirrahim..

Entry kali ni CikMisi nk cakap pasal Vitamin C yg CikMisi dok amalkan..lebih kurang 8 bulan dh la.. :)

memandangkan ramai sgt tanya pasal vit C ni..CikMisi nk bgtau yg Vit C yg CikMisi review haritu di ENTRY NI dh pun di REPACK semula oleh pihak Felinna Marketing. Kandungannya pun semakin mantap ok!
nak tau apa kandungannya?

PURE MARINE COLLAGEN + VITAMIN C
mengandungi:
-Collagen Marine
-Extract Gluta
-Vitamin C
-Extract Citrus

plus all the kandungan, Vit C jadi lah 5000mg!
woooww! mantap kan..


ok..sebelum nk melangkah ke topik seterusnya...meh nk tnjuk sis FELINNA ni...nk habaq cun ka x cun..
haa...ni dia...
eh...eh... tersalah letak pic plak...pic di ats gmbar ibu Felinna tau..umur 46 tahun & turut mengamalkan Vit C ni..cun kan..

ok..ni baru Felinna...
 SubhanaAllah..Cantik sungguh ciptaanNya...
gambaq di ats adalah gmbaq yg dimekup & diedit...

gmbar di bwh ni yg nmpak natural kan...
yes! she's beautiful young mom...

ok..berbalik kpd vit C.. Cara pengambilannya ada lah 2kapsul sebelum tidur..
BUT
sis Felinna cakap amek 1 pun dh cukup sgt utk penJIMATan yg bagus...hehe

dlm 1 kotak Vit C tu ada 30 kapsul..jadi 1kotak cukup lah stok utk sebulan...
haaa...jimat kan..

Harga?
Semenanjung = RM91 (termasuk postage)
Sabah & Sarawak = RM98 ( termasuk postage )

harga memang fixed dari Felinna Marketing :)

utk pengetahuan sekalian Vit C ni selamat digunakan utk semua golongan lelaki&perempuan serta ibu mengandung =D

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR
MFG :2012
Exp.Date : 2015


gambaq Sis Felinna slps menggunakan vit C..
gmbaq ni gmbaq yg sama, cuma yg kiri tu x diedit n yg knan diedit..

cantik kan kulit beliau =)

ok..sekarang sesiapa yg nak order boleh la order melalui:
Tel : 013-5400336 (SMS sahaja)
e-mail : nisafirdaus7511@yahoo.com


terima kasih =D


*****


3 nasihat diberikan:

QasehnyaRania said...

ooo..kalau mengandung boleh makan juga.. ;)

in shaa ALLAH mana tau kalau dapat rezeki menng GA nnti boleh try..hihi

norwani azman said...

salm!hye..nak tanya if period still ley makan ke gotta stop 4 a while?? tq!

Cik Misi said...

@norwani azman w'salam, hye dear...blh :)