Keep Natural Beauty

Assalamualaikum..

selamat pagi Ahad :)

Tetiba CikMisi rasa nk menaip plk..h0h0

Tajuk mcm best je kan...

Keep Natural Beauty

awat yg tetiba CikMisi gatai nk taip pasai cantik2 ni kan? mesti pakat tertanya2 kan..
ok..btw, baru2 ni ada ah salah sorang boyfrend  kawan CikMisi, tetiba je dia msj CikMisi meluahkan perasaan pasai gambaq2 girl di mukabuku.. girl2 tu ofkos la kawan2 facebook dia kan!

ok..kwn CikMisi tu lelaki..nak tau apa yg dia cakap..
weyh, aq meluat ah tengok gambaq sesetengah minah2 kat fb, post gambaq kat wall mcm nk ckp 
'hELLLO... world! Look at me..im soooooo.....beatifull'

bagi CikMisi la, itu hak individu masing2 la kan nk post gambaq depa, suka hati depa la kan..bukan depa kacau suh CikMisi upload gambaq depa yg cantik tu...tp its weird kan bila ada lelaki cakap mcm tu kat gmbaq kita...malu kan....

So, point utama yg CikMisi nak tekankan kat sini..bagi perempuan2 yg di luar sana please...please...please....and please...be simple...
kadang2 yg memang natural beauty tp makeup tebal2 terus nmpk x cantik..

Bagi yg upload gambaq kat FB tu, beringat2 la niat anda knapa anda upload gmbar2 anda...
knapa?
pernah x anda terfikir gambar anda tu blh dipermainkan oleh sesetengah individu yg JAHAT!
pernah kah??

Bukan CikMisi xpernah amek gambaq syok sendiri =.='
tp please simpan je gmbaq tu utk peribadi..

FACEBOOK TAKDAK PRIVASI PON EVEN HAMPA LETAK PRIVASI

ok..nampaknya dh lari tajuk beribu batu dh ni...

ok..girl..ingat ya...
Keep Natural Beauty :)


1 nasihat diberikan:

PinkUmmi said...

adik....
rindu giler la kat die...:)