EBook Mas Kahwin Yang Hilang.. WAJIB DAPATKAN!

Assalamualaikum...

hye...lama jugak kan CikMisi x update blog....
almaklum la....dh keja ni..bz ckit la...ckit je...hehe +guna laptop mmber n broadband mmber sampai abeh limit broadband nya! Oh!! sorry my sweetmate..nnt aq bayar bil broadband ang keyh!

ok2, back to the topik..

eBook Mas Kahwin Yang Hilang.. WAJIB DAPATKAN!
CikMisi nk promote eBook ni kat suma orang..


kenapa WAJIB DAPATKAN??
eBook ni sangat2 berguna tau.....SANGAT OK!

apa yg ada dlm eBook ni??

Buku ini, akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik pengurusan kewangan yang betul KHUSUS untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpukan duit untuk perkahwinan mereka. Di dalam buku ini , anda akan didedahkan dengan :-
Rahsia 120 Tips bagaimana anda boleh berjimat dan mengumpulkan wang sehingga RM10,000dengan mudah
5 Cara bagaimana anda dapat mangawal, mengurang serta melangsaikan hutanganda dengan cepat.
Rahsia 3Kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh orang ramai apabila cuba mengatasi masalah kewangan mereka dan bagaimana hendak mengelakkannya.
Rahsia 412 Cara bagaimana anda boleh meningkatkan pendapatan anda
Rahsia 5CONTOH - Bagaimana seorang pemuda menjana pendapatan sehingga RM3,000 dalam masa 5 jam dengan hanya berdiri di khalayak ramai. (Bukan meminta sedekah)
Rahsia 6Rahsia bagaimana memperolehi rezeki yang melimpah ruah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah khusus untuk mereka yang ingin mendirikan rumahtangga.
Rahsia 73 Perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda membuat sebarang kerja-kerja sampingan untuk menambah pendapatan. Jika tidak, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak wang!
Rahsia 8Serta berbagai lagi rahsia serta tips yang menarik yang boleh dijadikan panduan hidup anda di dalam mengharungi kehidupan sebelum dan selepas berumahtangga


Semua ni anda hanya perlu korbankan RM20 sahaja!
RM20 SAHAJA utk selamatkan duit anda yg dah banyak habis tanpa nampak apa2 pun...
dengan eBook ni anda bukan sahaja dapat selamatkan duit anda tapi kebahagiaan, ketenangan serta anda dapat keluarkan diri anda dari masalah HUTANG!!!

its TRUE what i'm saying...

CikMisi x cakap kosong sebab CikMisi dh beli eBook ni...memang sangat2 berguna...
bayangkan la CikMisi yg keja dengan gaji tetap setiap bulan pun masih perlukan eBook ni..
anda yang masih belajar atau tidak mempunyai kerja tetap lagi lah perlukan buku ni....

RM20 sahaja anda akan dapat
eBook Mas Kahwin Yang Hilang
BONUS #1 : 101 Idea Romantik
BONUS #2 : Senarai Semak Perbelanjaan Majlis Perkahwinan

Nak Beli??


Klik je SINI...

Penerangan mengenai eBook..
maksud EBOOK ialah, buku yang hanya dalam FORMAT DIGITAL sahaja dan tidak dalam format FIZIKAL dan boleh di hantar melalui email...biasanya di dalam format PDF.. jadi harap maklum ya...bukannya sebuah buku yg anda pegang utk membacanya ya!!

Sekian, tq :)

1 nasihat diberikan:

mama aini said...

assalam cik m isi..ehem rindu kat cik misi..akhirnya update juga entry arini..bagus buku tu utk panduan cik misi yg akan ehem2..nanti..