[SABAH] Ikan Bakaq kat Pasar Filipin TERBAIK!!!

Assalamualaikum....

CikMisi nk share story p mkn ikan bakaq kat pasar Filipin kat Sabah...
Pasar Filipin ni luaas sgt....ramai org jual kraftangan dari Sabah...pendek kata gedung souvenir utk org yg melancong ke Sabah ni laaa.... daaan yg paling penting kat sini juga lah gedung ikan, sotong, udang bakaq yg sgt uuuuummmph lah!

CikMisi tringin nk p mkn ikan bakaq di Psr Filipin ni pun sbb slh seorg Puan kat kolej pesan suh p try sbb mmg TERBAIK lah!
then, apa lagi....CikMisi ajak lah mmber tmpt keja CikMisi p..dia org sini so senang la ckit klau ajak dia...
nak naik bas mcm x pandai la plak..hihi

before ke psar filipin ni CikMisi singgah Suria Sabah Shopping Mall n City Plaza dulu....
window shopping..... hehe... biasalah pompuan kan!

nk cerita mmg panjang sgt lah ceritanya!!
biaqlag gambaq yg menceritakannya...
jom layaaaaan! =.='
member CikMisi!! Mellony.. 
YOYO CAFE :)
lebih kurang COOL BLOG jugak... :)
this not more than RM30.. believe that?? ahaaa....seedaap sgt...
uuummmph!! klu mai Sabah jgn lupa singgah Pasar Filipin ya.....
my roomate+housemate... hehe.. ~ida
Molly wif her boyfren... Sweet:)

OK! picture after DONE our work!! 2 ekor ikan bakaq + sotong 16ekor+sup daging+meatball soup

Muka kekenyangan.. esok keja pagi! :)

k. bye.. >.<


.....................................





1 nasihat diberikan:

mama aini said...

ehem bestnya..makan2 !!!..murah ke harga makanan kat sana?..mama tak pernah sampai lagi..hu2x..