Riview : Garnier Body Light EXTRA memang BERKESAN

Assalamualaikum...

dh lama CikMisi x update blog kaaaaaaaaaaaan....
hehe...

CikMisi just nk riview sikit la sal losyen GARNIER BODY LIGHT EXTRA ni.....
since asyik merempit je kat kolej dulu, lengan n tangan CikMisi memang gelap la.... sangat berbeza dari kulit muka yg lebih cerah...
walaupun nampak x elok tapi wat x tau je sebab xtau macam mana nak selesaikan masalah ni..

then, masa sampai Sabah haritu.. First En Syg CikMisi tegoq.. 
"Awat gelap sangat niiii...dulu abg tengok putih..........."
ok! tacink sat :'(

then, terbaca kat blog sis Fyna Here.. dia riview losyen garnier utk cerahkan kulit.. :)
so, apa lagi..CikMisi terus lari 200KM/JAM ke guardian dekat ngan umah sewa CikMisi ni utk dptkan losyen ni.... hehehe =D
pastu bila dh sampai Guardian, bnyk la pulak jenis losyen garnier ni n terlupa pulak yg Sis Fyna review tuuuu...
CikMisi rembat ja la losyen LIGHT EXTRA ni...konon berkesan lbh ckit.. haha

 sumber:google


                                                             November 2011                                                       Mei 2012


actually, CikMisi baru je pakai sebulan tapi jap pakai jap x...hehe
tapi kesan dia CikMisi sangat lah puas hati....
sebab kulit muka & kulit tangan xda lah jauh beza sgt warna dia....

btw, thanx utk Sis Fyna sbb share tentang losyen ni.....


.....................

p/s:nak try vitamin C dari sis Felinna pulak... nnt CikMisi share tentang tu plk k.... :)

2 nasihat diberikan:

mama aini said...

assalam cik misi..ingat mama lagi tak?..ha2x..ehem..nampaknya garnier body light extra ni sgt sesuai dgn kulit cik misi..

Cik Misi said...

@mama aini w'alaikummussalam.. mama...mesti lah ingat... sy lama x online la mama....huhu... laptop x bawa dtg sini.... ni pun guna lptop kwn... harap2 mama sihat slalu ye... :)