Tracking Chinapost registered airmail

Assalamualaikum

Selamat malam uooolllls......

CikMisi just nk share link untuk tracking Chinapost registered airmail...

ambooiiiih...sejak dok Sabah ni, segala benda nk beli online je...
why??
most up to date kot... i think so =.='

CikMisi selalu jugak beli barang dari Qoo10..so, barang2 dari situ mostly from China.
murah & sgt puas hati ok !

ok..
here the link


info tambahan, CikMisi order 3january, 17 january dah sampai..
oooooh...fast delivery kan..... :)


***

4 nasihat diberikan:

Hani Farisha said...

hi...tumpang tnya...china rgstd air mail tu gna delivery pa klu ke sabah?

Cik Misi said...

Syg..sorry.. cikmisi baru muncul stlah lama mnyepi.. hehe.. mcm2 yg ada dijual d lmn web qoo10 tu sis.. murah n puas hati but ada jgk brg2 yg kita blh dpt lg murah kt on9 shopping lain. Just be careful bla shopping on9 ni k.

Najah Zakirah said...

Hi nak tanya...china rgstd air mail tu akan hantar barang sampai depan rumah atau kita kena ambik barang kita kat mana mana?

Cik Misi said...

@Najah Zakirah sampai kt rumah jugak :)