DUTA INCHLOSS by FELINNA

Assalamualaikum

selamat pagi..

Felinna again!!

Inchloss by Felinna dh ada duta tau tapi still tertanya2 lagi siapakah empunya badan yg bertuah tu...
ada yg kata Yatt Hamzah, ada yg kata Diana Amir...

but, CikMisi dok perhati gambar gimik ni nampak gaya mcm Yatt Hamzah.. :)

tapi, x payah la dok pening pkir pasal tu...
20hb ni Duta Inchloss ni akan berada di Halal Festival di Penang International Sports Arena (PISA) Penang.. Booth F36..haaa....siap habaq booth lagi ha... =D
Sis Felinna and her bigboss pun akan berada di sana... rugi sapa xp haaaa....
so, orang penang jgn dok nganga saja...
p lah join event ni...ada cabutan bertuah ok! hadiah GEMPAQ!!!!
CikMisi xdapat join... jauh sgt.. :'(
hopefully, Felinna akan road tour di Sabah jugak, kalau sudi.. =.='

***



1 nasihat diberikan:

sabella mohamad said...

sabah ke penang . fuhh jauh tu . hehe . takpe kak , kalau felinna buat road tour ke sabah nanti , akak cepat-2 pergi ye . jadi orang first !