LULUR IBUNDA by De Farshes Enterprise

Assalamualaikum...


haaiiii....cikmisi nk promot barang baik ni...
sapa mau???


mesti ramai yg xtau kan pasal LULUR IBUNDA ni...
CikMisi pun dapat tau dari mmber CikMisi.. 
dok tengok dia post kat fb dia asyik berLULUR IBUNDA ja.. CikMisi pun teringin jugak la...
kebetulan time tu tgh promosi YES!
apa lagi..terus grab banyak2!!
sbb dok Sabah kan..nk jimat kos pos..hehe

first try LULUR REMPAH IBUNDA!
ok..mmg best!!!!!
badan rasa fresh ja...tp pas lulur tu mmg rasa panas2 ckit la badan...dh kandungan pun dgn kulit kayu manis, serai bagai...for sure la ada rasa panas2 kan..
tapi rasa fresh, kulit rasa lembut, arrrgh...yg penting mmg BEST!!!!

lepas ni nk try LULUR SOYA, LULUR MINYAK BIJI ANGGUR, LULUR GREEN TEA pulak laa...
mesti bertambah2 best..
hehehe

0uuuh...lagi satu memang sgt2 sesuai untuk bakal pengantin yg mls nkp SpaQ.. haha
berLULUR IBUNDA la sekalian di rumah...senang ckit... agak2 susah nk tonyoh kat belakang minta tolong kawan ka, kakak ka, adik ka..jimat pun jimat... 1 paket leh pakai 4-6 kali...murah lak tu....haaa....good idea x??

eeh...tp bukan hnya utk bkl pengantin...
LULUR IBUNDA ni sesuai utk semua golongan..yg kerja, yg xkerja, yg tua, yg muda tp baby jgn la plk p lulur kat dia... kulit baby dh mmg lembut kan...

kenapa sesuai utk semua golongan??
sbb bila kita berlulur kita boleh HILANGkan stress, meNINGKATkan tenaga, menGEBUkan kulit, meLEMBUTkan kulit, menGURANGkan bau badan..
eeh...bnyak la kelebihan berlulur ni...

selain tu, LULUR IBUNDA ni 100% diperbuat dari bahan alam semulajadi, so no worries la klu nk guna... tiada bhn kimia n HOMEMADE!!!

JENIS2 LULUR IBUNDA yg ada:

Lulur Rempah Ibunda RM15
• Dapat membuang daki dibadan, memutihkan kulit, menghalus dan melembutkan kulit. 

Lulur Koko Ibunda RM15
• Dapat mengebukan kulit, menghaluskan kulit. Bertindak membantu kulit kering dengan meresap jauh ke dalam lapisan kulit lalu mengelakkannya kehilangan lembapan.

Lulur Kopi Ibunda RM15
• Dapat membuang sel mati, memperbaiki kulit rosak, menuetralkan kulit, menganjalkan kulit,melembutkan kulit dan menghaluskan kulit.

Lulur Soya Ibunda RM15
• Dapat menggebukan kulit, memutihkan kulit, menghalus dan melembutkan kulit

Lulur Kacang Hijau Ibunda RM15
• Menghaluskan kulit, melembutkan kulit, menghilangkan noda-noda hitam, 

Lulur Susu Beras Ibunda RM15
• Mencerahkan kulit, melembutkan dan menghaluskan kulit, mengebukan kulit, dan melicinkan kulit.

Lulur Minyak Biji Anggur RM20
• Melicinkan kulit, menghilang kedutan pada kulit, melembut dan melembapkan kult.

Lulur Rose Ibunda RM20
• Menyerikan kulit, melembutkan kulit, menghaluskan kulit, dan mengebukan kulit.

Lulur Madu Ibunda RM20
• Menghalsukan kulit, melembabkan kulit, meliicinkan kulit

Lulur Aura Seri Ibunda RM25
• Menaikkan Aura Seri Wajah, melembut,melicinkan kulit.

Lulur Masker Muka Ibunda RM15
• Menghilangkan jerawat, jeragat, parut, melembutkan wajah, mencerahkan wajah. 


ok..klu nk oder p kat page FB di bawah ni...

like sekali tau..bisnes lulur ni baru nk berkembang.. jom support!

atau kalau nk SMS CikMisi pun boleh 0135400336..
nnt boleh CikMisi tolong oderkan... =D


***




1 nasihat diberikan:

.::: Princess MOMOY :::. said...

momoy ada juga produk lulur tradisional . buat sendiri di rumah
jom jenguk

http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/p/pro.html