Shukri Si Mamat Jiwang !!

Assalamualaikum....

Hepi Chineese New YeAr to all my follower..my silent reader -bajet ada plk kan- haha
ok..mau angpow x?? klik SINI.. =.=

hehe...ok, berbalik pada tajuk... sape kah Shukri Si Mamat Jiwang???

ni la org dia...ekekeke
Shukri, jgn mrh naaa aq amek gambaq ang... kasi fofular sikit kat blog aq nih...
kenapa CikMisi kata Shukri ni Si Mamat Jiwang??

Alasan kukuh oke!
bukak ja FACEBOOK dia naaah...


tuu diaaaa..
memang xkasi can kat org len conteng wall dia...
berderet2 ayat2 jiwang... ekceli bkn ayt jiwang ja, tp ada la kata2 motivasi, kata2 smngat, kata2 kutukan...haha
CikMisi tatau la hasil nukilan dia ka dia ciplak hat org kan..haha

ekceli, Shukri ni member induksi CikMisi... dok 1 group...
tp, time induksi x bertegur sgt pun sbb CikMisi mcm mls je nk bersembang ngan depa2 nih...
haha... mesti la kena cop sombong ngan depa nii.....

Lantak la...
yg penting skang aq dh promote ang Shukri!!!
blanja FERERO ROSHER cepat!!! 
-haha..ejaan tu abaikan-

Sapa nak kenai2 ngan Shukri boleh la add di SINI!!!
he's still SINGLE!! hak2
org muor JOHOQ!! JAWA kowt... haha..ye dak Shukri???


***


p/s:kerjasama untuk anda melawat iklan2 di bawah amat lah dihargaii.. sekian, terima kasih.. :)

2 nasihat diberikan:

mama aini said...

ehem..pasni mesti dak syukri ni akan jadi terkenal..ha2x..sportingnya ada kawan mcm cik misi siap promote dia kat entry cik misi !!!..

Cik Misi said...

@mama aini hehe...saja je ni... nk kenakn dia cket... keh3