Sunday, December 29, 2013

Throwback Engagement Day ♥

Assalamualaikum

Sedar x sedar sebenarnya dah 4 bulan 18 hari CikMisi bergelar seorang isteri. Perkahwinan yg dilayari secara long distance.
Alhamdullillah dgn keberkatan hidup di alam rumahtangga ini, dikurniakan seorang suami yg penyayang serta sgt bertanggungjwb, diberi kebahagiaan yg sgt indah, bukan seperti yg diduga malah lebih dari tu. Allah.. Syukur Alhamdullillah.. 

Ok. Stop dulu bermadah. Hehe
Sebenarnya nk throwback hari pertunangan CikMisi pada 18 Mei 2013 yg lalu.

Tp..tp..gambar 2 keping ja..sbb laptop rosaaaak..tp gambar ada laa dlm hardisk..maybe lps ni CM akan upload bnyk2 utk jdkan memory utk anak cucu CM tgk nnt. Pheeeeww ♥




***



2 comments:

missteeha the babling girl said...

tahniah yer cik misi . berbahagia samapi syurga hendaknyer . heheh
:D

Cik Misi said...

InshaAllah. ♥ Terima kasih dear :)

Macam mana nak tukar supervisor MYCPD staff kerajaan ?

Assalamualaikum Hai.. ✌🏻 Cik Misi rasa free sikit nak sharing mcm2 harini☺️ Ok sebelum tu moh ler review entry MYCPD ini ye ➡️  MYCP...