Semakan pertukaran penempatan Jururawat U29 kuatkuasa 20.1.2014

Assalamualaikum

Kepada Jururawat yg telah memohon pertukaran penempatan boleh lah mula cek di SINI

Dan..


Alhamdullillah.. CM dh dpt tukar balik ke negeri asal di mana CM dh boleh dekat dgn hubbu CM selalu.. ♥♥♥

Alhamdullillah....

AturanNya hebat...

Kepada yg belum dapat, jgn stress, jgn tension.. fikirlah positif.. berdoalah kpd Allah swt.. 
Sesungguhnya, perancangan Allah swt itu yg terhebat. Percaya lah.


***

8 nasihat diberikan:

manasa mansi said...

hi hw r u..i nak tanye macam mana nak minta tukar sebab saye dpt interview kat seremban..i pun minta seremban sebab husband kerje sini..then bile check i kena pi buat lapor diri kat perak pulak...pls inform me tq

Cik Misi said...

Hye my dear, klu u kna lapor diri di perak, makesure u p lapor diri dlu kt sana. Or u blh call bahagian sumber mnusia kkm yg uruskn pertukaran ni. Mgkn permohonan utk tkr negeri blh dipertimbangkn sbb u ikut husband kn.

Mohd Zaid Abdul Hamid said...

As salam cik misi..my wife nak semak pertukaran macamana? Boleh bantu kami

Raymond Saam said...

Suka sama suka... saya keja di hospital queen elizabert kota kinabalu sabah sebagai jururawat u29... sesiapa nak tukan penempatan ke kk sabah boleh PM saya... contact number 0166732740. Terima kasih

Raymond Saam said...

Suka sama suka... saya keja di hospital queen elizabert kota kinabalu sabah sebagai jururawat u29... sesiapa nak tukan penempatan ke kk sabah boleh PM saya... contact number 0166732740. Terima kasih

Wan Mohd Rabani said...

salam. boleh bgtau cmna cara nk mohon pertukaran? wife nk tukar dr hosptal btu gjh, perak ke perlis @kedah.tq

Eira Munira said...

nak tanya bulan berapa biasanya ada pertukaran yer? selepas bulan 1?

Eira Munira said...

bulan bape ada pertukaran lg yer after bulan 1?