[Review] HiSHOP.my Beauty & Cosmetic Online Store

Assalamualaikum

ptg ni CikMisi mcm rajin sikit nk review barang yg CikMisi beli...
ok.. mesti ramai yg dah tau kan kedai online HiSHOP?
sapa yg x tau HiSHOP merupakan online beauty & cosmetic store di Malaysia ni.
haa...u all nk brg pe? semua ada la...

 yang istimewanya FREE NATIONWIDE DELIVERY bg sape2 yg shopping RM50 dan ke ats..
haa...untung kan....

then, sapa yg jadi ahli, dengan setiap pembelian kita akan dpt reward point..
RM1 - 1 point
lps dh dpt produk, kita comfirmkan order dapat lg 10 point..
then, buat review plk pasal produk tu dapat lg 100 point..
haa.. untung kan...

bg yang nak tau dgn lbh lanjut blh klik SINI.
semua teka-teki anda akan terungkai di situ.. =)

btw, berbalik kpd cerita asal...
CikMisi sbenarnya mencari produk FARMASI.
xtau la kat mana dijualnya..
CikMisi pun belek2 la HiSHOP, sekali ada plk jual...

apa lagi, terus la CikMisi order 3 produk sekali gus..haha

hari ni order, lusa dh sampai Sabah.
oouuh cepatnya! GOOD SERVICE!!

packaging yang sangat cantik!

Antara barang2 yg dikaut... hehe

Farmasi BB Cream (50 ml) - Light 01

Farmasi Silky Touch Compact Powder 07 (14g)

Farmasi Maxi Rouge Lipstick 05
dh la order 3 produk FARMASI, dapat pulak 3 sample freegift...
untung kan beli dgn HiSHOP ni...
nnt boleh beli lg.. hihi

Shangpree Crystal BB Cream & Olive Virgin Cleansing Oil (Sample)
Nature & Co Vital Purity Lift Mask (Sample)
Farmasi Day Cream for Normal Skin (Sample)~dh guna pun~

ok.. cukup la kan review dari CikMisi..

btw, sape yg nak melawat HiSHOP boleh ke link2 di bawah...



***

0 nasihat diberikan: