BUFFERED EARNING dari Nuffnang #1

Assalamualaikum

Actually mmg dah lama CikMisi x peduli kan Nuffnang ni.. dulu2 ada la jgk hantaq tiket tny mcm mana nk dpt Buffered Earning ni... -.-
tapi pikir2 mcm x layak kot nk dpt kan, pastu senyap je laa....

dh lama xbukak kan... tgk2 CikMisi dh penah dpt almost 30 iklan BE ni..
tp xbnyk la amount earning yg dpt tu maybe sbb x hargai kan.. haha

BE yg bulan JUN yg masih on going dan yg dh tamat as pic..



Alhamdullillah, walupun x banyak at least dpt la jgk kan....
sesetengah CikMisi tgk entry org post mesti blurkan bahagian amount tu, awat aaa?
CikMisi bangga ja p tayang..biaq laa singgit je pon.. o_O

anyway.. thanks nuffnang.. :)

inilah yg dinamakan pasif income.

xoxo

pssst.. sesapa yg lalu nampak iklan2 di atas jentik2 la p tgk page tu... berguna tau.. -.-

1 nasihat diberikan:

Syeeda said...

alhamdulillah rezeki =)