Semakan pertukaran penempatan Jururawat U29 kuatkuasa 20.1.2014

Assalamualaikum

Kepada Jururawat yg telah memohon pertukaran penempatan boleh lah mula cek di SINI

Dan..


Alhamdullillah.. CM dh dpt tukar balik ke negeri asal di mana CM dh boleh dekat dgn hubbu CM selalu.. ♥♥♥

Alhamdullillah....

AturanNya hebat...

Kepada yg belum dapat, jgn stress, jgn tension.. fikirlah positif.. berdoalah kpd Allah swt.. 
Sesungguhnya, perancangan Allah swt itu yg terhebat. Percaya lah.


***

Throwback Engagement Day ♥

Assalamualaikum

Sedar x sedar sebenarnya dah 4 bulan 18 hari CikMisi bergelar seorang isteri. Perkahwinan yg dilayari secara long distance.
Alhamdullillah dgn keberkatan hidup di alam rumahtangga ini, dikurniakan seorang suami yg penyayang serta sgt bertanggungjwb, diberi kebahagiaan yg sgt indah, bukan seperti yg diduga malah lebih dari tu. Allah.. Syukur Alhamdullillah.. 

Ok. Stop dulu bermadah. Hehe
Sebenarnya nk throwback hari pertunangan CikMisi pada 18 Mei 2013 yg lalu.

Tp..tp..gambar 2 keping ja..sbb laptop rosaaaak..tp gambar ada laa dlm hardisk..maybe lps ni CM akan upload bnyk2 utk jdkan memory utk anak cucu CM tgk nnt. Pheeeeww ♥




***



CikMisi kembali?

Assalamualaikum

First sekali, CikMisi mohon maaf kerana mmbiarkan blog ni bersawang & mgkin berhantu? Ohhh noo...

Maafkan saya..

Harini Allah swt telah buka pintu hati CikMisi utk membuka nuffnang blog CikMisi ni..
Dan..dan.. CikMisi rasa mcm nk nangis guling2 bila tgk statistik blog CikMisi...


Walaupun CikMisi x update blog rupanya masih ramai yg menjenguk ye..maybe entry sblum ni berguna bg korang kan? Cepat ngaku!!
Ok. CikMisi bukan nk perasan ke hape, blog CikMisi ni sah2 mmg x sefamous amos blog blogger2 lain tp CikMisi nk tunjuk rasa terharu CikMisi ni. Faham?

Mengapa CikMisi menyepi sebelum ni, sbb CikMisi rasa mcm CikMisi lupa daratan jap. CikMisi konon2 buat blog baru utk buka buku baru.. buka cerita baru.. tp..tp..bila buat blog baru kan, peraasaan nk hapdate tu lain macam..xdak feel..maka blog nuu pun bersawang..nan hadoooo...

Haaa...maka nya.. CikMisi tetiba rindu dgn blog ni.. Rindu dgn CikMisi sendiri. Hehe

Oleh itu.. CikMisi nk minta izin lalu celah2 yg mana ada lah ye.. mohon tampar2 ckit CikMisi ni kalau CikMisi lupa daratan lg.. blh camtu? -.-

Apa2 pun.. CikMisi ada banyak story mory yg CikMisi nk merepek kt u all nii..

&

Yg paling penting..

|
|
|
|
!
!
!

Biar gambar berbicara..

Ceewaah..

Haha...nnt CikMisi story okeh.. saja kasi suspen ckit.. =.=

Itu saja lah utk entry ni..

Wassalam..

XOXO