Isi borang BR1M online

Assalamualaikum

salam Subuh...

CikMisi just nk share link untuk isi borang BR1M online..



cepat2 isi sebelum terlambat..

klik SINI untuk isi..

TAPI

sebelum isi tu baca dulu anda layak ke tak utk dapat BR1M ni.. jujur ye.. hehe

Isi rumah yang layak (RM500):

(i) Warganegara Malaysia; (ii) Lelaki atau perempuan yang menjadi ketua kepada ahli yang tinggal serumah dengan jumlah pendapatan kasar bulanan
isi rumah RM3,000 dan ke bawah.
> Berkahwin;
> Ibu atau bapa tunggal yang mempunyai tanggungan berumur 20 tahun ke bawah;
> Bujang yang mempunyai tanggungan berumur 20 tahun ke bawah (dalam rumah yang sama).
(iii) Warga emas sebatang kara (berumur 60 tahun dan ke atas, lahir pada tahun 1953 dan ke bawah) dengan jumlah pendapatan kasar
bulanan RM3,000 dan ke bawah. 


• Individu yang layak (RM250):

(i) Warganegara Malaysia; 
(ii) Bujang (termasuk Balu / Janda / Duda) yang tiada tanggungan, berumur 21 tahun dan ke atas (lahir pada tahun 1992 dan ke bawah)
dengan jumlah pendapatan kasar bulanan RM2,000 dan ke bawah.

• Tidak termasuk pelajar yang menerima Baucar Buku 1Malaysia.
• Hanya pemohon yang berjaya sahaja layak menuntut bayaran.


haaa....layak x?
ok, kalau layak boleh isi di SINI..


ok..itu sahaja...

sekian... :)

PEMENANG Giveaway Felinna Beauty by CikMisi

Assalamualaikum...

Mari-mari peserta Giveaway Felinna Beauty by CikMisi...

CikMisi nk umumkan pemenang ni...

hasil tangkapan untuk GA ni..haha
 taadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
dh cabut...jeng!!!jeng!!!!jeng!!!!!
siapakah yg bertuah....????

yeeeaaaah.....nombor di kertas tu ye yg menunjukkan pemenang..hehe
yg bulatan tu utk tempat pertama, kedua & ketiga...
yeaaaay....nampak gayanya org pertama & org last join amat bertuah ya...
Alhamdullillah..rezeki anda... :)

tempat pertama

Vitamin C - 1 kotak
&
Inchloss lotion - 1 botol

http://mairasafa.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cik-misi.html

tempat kedua

Inchloss lotion - 1 botol

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

tempat ketiga

Vitamin C - 1 kotak

http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

so, bagi pemenang..sila emailkan detail(nama,alamat,no phone) kpd:
 nisabasid@yahoo.com

jika seminggu CikMisi x dpt feedback dari pemenang CikMisi akan pilih pemenang lain ye..

***

SENARAI PESERTA GIVEAWAY FELINNA BEAUTY by CikMisi

Assalamualaikum

Alhamdullillah.. akhirnya berjaya jugak CikMisi senaraikan pserta GA yg CikMisi anjurkan..
berpinar mata CikMisi cek satu - satu link tau @_@
ada yg inform like tapi CikMisi tengok x like pun.. :'(
xmau main kotor k...
so, yg dh disenaraikan di bawah ni tunggu ye CikMisi umumkan...
mungkin mlm ni jugak CikMisi akan umumkan pemenang...yeeeeeeaaaay... hehe

SENARAI PESERTA
Giveaway FELINNA BEAUTY by CikMisi

BIL
ENTRY
LIKE FB
JUMLAH CABUTAN
1
http://justforcontest.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
2
http://siladyieka.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
2 LIKE
4
3
http://sherryshopping.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
4
http://bukanbidadari90.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cik-misi.html
1 LIKE
3
5
http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
6
http://jaajahatga.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
7
http://iedaimmi2.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
8
http://sweetmamaintan.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
9
http://greennnpanda88contest.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
10
-
2
11
-
2
12
-
2
13
http://sayangsyeeda.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
14
http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cik-misi.html
1 LIKE
3
15
http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
2 LIKE
4
16
http://meanwhileinparalleluniverse.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
17
http://sukahati-fieda.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
18
http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cik-misi.html
-
2
19
http://faralalalala.blogspot.com/2013/01/saya-guna-fb-ini-untuk-like.html
-
2
20
1 LIKE
3
21
http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
22
http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
2 LIKE
4
23
http://fiqhummie.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
24
-
2
25
http://yumiehistory.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
26
http://aanie.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
27
http://nonaswc.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
28
-
2
29
http://pinkummi.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
30
http://masyaamiraaimie.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
31
http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.htm
1 LIKE
3
32
http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
2 LIKE
4
33
http://afna-in-da-house.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
2 LIKE
4
34
http://ainlh.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
35
PROFF FAIZUL
1 LIKE
1
36
http://taufikmaria.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
37
http://www.mujadafewa.my/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
38
http://salinaina88.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
-
2
39
-
2
40
http://thegiftofnothings.blogspot.com/
1 LIKE
3
41
http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html
1 LIKE
3
42
http://mairasafa.blogspot.com/2013/01/giveaway-felinna-beauty-by-cik-misi.html
1 LIKE
3


lagi satu setiap orang hanya layak mendapat satu hadiah saja..
means, kan setiap org dapat banyak cabutan tu, so kalau no nya dh menang pada cabutan pertama, utk seterusnya dh xlayak menang la k...
ok..stay tune yeaaah... weeee~~

***