Penny Maxi Dress ~ thepoplook.com

Assalamualaikum

Just nk share info dress cantik ni..
sape yg x kenal kan dress cantik2 dari thepoplook.com
gojes2 k dress mereka
&
cepat sgt SOLD OUT
so....sape nk oder..
kul11am esok (23.1.2013) thepoplook.com akan launch Penny Maxi Dress ni...
cepat2 la oder di website thepoplook.com ye..


jgn lupa like page thepoplook.com

i want blue colour...


***

DUTA INCHLOSS by FELINNA

Assalamualaikum

selamat pagi..

Felinna again!!

Inchloss by Felinna dh ada duta tau tapi still tertanya2 lagi siapakah empunya badan yg bertuah tu...
ada yg kata Yatt Hamzah, ada yg kata Diana Amir...

but, CikMisi dok perhati gambar gimik ni nampak gaya mcm Yatt Hamzah.. :)

tapi, x payah la dok pening pkir pasal tu...
20hb ni Duta Inchloss ni akan berada di Halal Festival di Penang International Sports Arena (PISA) Penang.. Booth F36..haaa....siap habaq booth lagi ha... =D
Sis Felinna and her bigboss pun akan berada di sana... rugi sapa xp haaaa....
so, orang penang jgn dok nganga saja...
p lah join event ni...ada cabutan bertuah ok! hadiah GEMPAQ!!!!
CikMisi xdapat join... jauh sgt.. :'(
hopefully, Felinna akan road tour di Sabah jugak, kalau sudi.. =.='

***



Tracking Chinapost registered airmail

Assalamualaikum

Selamat malam uooolllls......

CikMisi just nk share link untuk tracking Chinapost registered airmail...

ambooiiiih...sejak dok Sabah ni, segala benda nk beli online je...
why??
most up to date kot... i think so =.='

CikMisi selalu jugak beli barang dari Qoo10..so, barang2 dari situ mostly from China.
murah & sgt puas hati ok !

ok..
here the link


info tambahan, CikMisi order 3january, 17 january dah sampai..
oooooh...fast delivery kan..... :)


***

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

Assalamualaikum..

eeeh...tetiba mlm ni rasa nk join GA plk la...

hehehe..
just try my luck in this GA..


SAPA NK JOIN KLIK BANNER! PLEASE LA JOIN.. >.<
Semua syarat2 sudah CikMisi lakukan... Segala LIKE DONE!!!

CikMisi tag :


DUE DATE : 24 JANUARI 2013 @ 12.00 TGH MALAM


***


RAHSIA ANAK KEDUA

Assalamualaikum..

CikMisi rasa mcm nk share sgt2 tentang ni..
sebab rasa mcm terkena kat batang hidung sendiri!!
hahaha

actually, terbaca kat page Pakar Diari Hati... Copy je ni.. >.<

RAHSIA ANAK KEDUA??

ANAK MANJA EMAK
sebab apa-apa pun mesti dia akan diutamakan oleh ibu.

ANAK DEGIL
Anak kedua dikatakan lebih
degil, keras kepala dan tidak mendengar kata. semua dia aje yg betul.dlm ramai-ramai adik beradik dia aje yg KETEGAQ.kemahuan dia
kuat.kalau buat sesuatu sungguh-sungguh.kalau tak nak tu, tak nak lah
jawabnya, boleh dipujuk tapi
selalunya tak berapa jalan.

TAK PANDAI PUJUK
memang anak no 2 ni dia tak
pandai pujuk makwe or pakwe dia. (ciannn)

BERCINTA
dia kalau bercinta, sangat setia.sanggup berkorban. :D

HITAM / PUTIH
Apa yg dikatakan semua dipegang.kalau
hitam, hitam lah kalau putih, putih lah.degil tak boleh toleransi.

HATI
Anak no 2 ni juga nampak aje
keras.tp hati dia lembut.SATU lagi pe'el dia.dia tak boleh ditegur.

BERDIKARI
Very independent.memang betul.tp kalau terlebih
independent pun payah.mudah bergaul.very take care.

ARAHAN
Anak no 2 ni juga dia payah nk terima arahan.dia lebih suka buat hal sendiri pendek kata tak boleh kerja ngan orang.

PEMAAF & CARING
tidak dinafikan anak no 2 ni pun
pemaaf dan caring.TAPI awas jangan bagi diorang marah kalau diorang marah faham saje lah.

PAKAIAN
Nak semua up to date.semua nak kemas.


*****


Felinna dalam MINGGUAN WANITA!

Assalamualaikum..

harini bnyak bnda CikMisi nk share...
CikMisi rasa harini otak CikMisi berkembang dgn bagus sbb dapat mkn durian crepe lg..
ok. mmg xdak kaitan..haha

FELINNA dalam MINGGUAN WANITA??

ok..dapat tau ja pasal ni sbb baca kat status kak fel ptg td, terus je kuar umah kayuh basikal laju2 p 7E kat depan sana sbb nk beli majalah MW ni...

nampak ja MW terus amek g kaunter & bayar!

kayuh basikal laju2 nk blk umah sbb nk baca smpai ja umah terus belek2...
ok.. ni muka depan MW!

tadaaaa... ni yg CikMisi nk baca..
uuuiiiish..seronoknya tgok kak fel n hubby dia... muda2 dh jadi jutaria jutawan..

bila dh dpt baca baru teringat nk tgok harga sbb dh lama x bli...
tengok je tanda harga kat situ RM5.60!!!
h000000iiiiiii....mahalnya MW kat SABAH!!!

kat semenanjung RM3.30 ja kan...

nasib la ada kak fel, klu x jgn harap CikMisi nk beli.... 
eeeerrrr....jgn mrh aaa org Sabah...
CikMisi terkena kejutan nogori!! h0h0


***

ok..org Sabah yg nk dapatkan produk Felinna Beauty blh SMS CikMisi ya 0135400336..
tQ =D

***

LULUR IBUNDA by De Farshes Enterprise

Assalamualaikum...


haaiiii....cikmisi nk promot barang baik ni...
sapa mau???


mesti ramai yg xtau kan pasal LULUR IBUNDA ni...
CikMisi pun dapat tau dari mmber CikMisi.. 
dok tengok dia post kat fb dia asyik berLULUR IBUNDA ja.. CikMisi pun teringin jugak la...
kebetulan time tu tgh promosi YES!
apa lagi..terus grab banyak2!!
sbb dok Sabah kan..nk jimat kos pos..hehe

first try LULUR REMPAH IBUNDA!
ok..mmg best!!!!!
badan rasa fresh ja...tp pas lulur tu mmg rasa panas2 ckit la badan...dh kandungan pun dgn kulit kayu manis, serai bagai...for sure la ada rasa panas2 kan..
tapi rasa fresh, kulit rasa lembut, arrrgh...yg penting mmg BEST!!!!

lepas ni nk try LULUR SOYA, LULUR MINYAK BIJI ANGGUR, LULUR GREEN TEA pulak laa...
mesti bertambah2 best..
hehehe

0uuuh...lagi satu memang sgt2 sesuai untuk bakal pengantin yg mls nkp SpaQ.. haha
berLULUR IBUNDA la sekalian di rumah...senang ckit... agak2 susah nk tonyoh kat belakang minta tolong kawan ka, kakak ka, adik ka..jimat pun jimat... 1 paket leh pakai 4-6 kali...murah lak tu....haaa....good idea x??

eeh...tp bukan hnya utk bkl pengantin...
LULUR IBUNDA ni sesuai utk semua golongan..yg kerja, yg xkerja, yg tua, yg muda tp baby jgn la plk p lulur kat dia... kulit baby dh mmg lembut kan...

kenapa sesuai utk semua golongan??
sbb bila kita berlulur kita boleh HILANGkan stress, meNINGKATkan tenaga, menGEBUkan kulit, meLEMBUTkan kulit, menGURANGkan bau badan..
eeh...bnyak la kelebihan berlulur ni...

selain tu, LULUR IBUNDA ni 100% diperbuat dari bahan alam semulajadi, so no worries la klu nk guna... tiada bhn kimia n HOMEMADE!!!

JENIS2 LULUR IBUNDA yg ada:

Lulur Rempah Ibunda RM15
• Dapat membuang daki dibadan, memutihkan kulit, menghalus dan melembutkan kulit. 

Lulur Koko Ibunda RM15
• Dapat mengebukan kulit, menghaluskan kulit. Bertindak membantu kulit kering dengan meresap jauh ke dalam lapisan kulit lalu mengelakkannya kehilangan lembapan.

Lulur Kopi Ibunda RM15
• Dapat membuang sel mati, memperbaiki kulit rosak, menuetralkan kulit, menganjalkan kulit,melembutkan kulit dan menghaluskan kulit.

Lulur Soya Ibunda RM15
• Dapat menggebukan kulit, memutihkan kulit, menghalus dan melembutkan kulit

Lulur Kacang Hijau Ibunda RM15
• Menghaluskan kulit, melembutkan kulit, menghilangkan noda-noda hitam, 

Lulur Susu Beras Ibunda RM15
• Mencerahkan kulit, melembutkan dan menghaluskan kulit, mengebukan kulit, dan melicinkan kulit.

Lulur Minyak Biji Anggur RM20
• Melicinkan kulit, menghilang kedutan pada kulit, melembut dan melembapkan kult.

Lulur Rose Ibunda RM20
• Menyerikan kulit, melembutkan kulit, menghaluskan kulit, dan mengebukan kulit.

Lulur Madu Ibunda RM20
• Menghalsukan kulit, melembabkan kulit, meliicinkan kulit

Lulur Aura Seri Ibunda RM25
• Menaikkan Aura Seri Wajah, melembut,melicinkan kulit.

Lulur Masker Muka Ibunda RM15
• Menghilangkan jerawat, jeragat, parut, melembutkan wajah, mencerahkan wajah. 


ok..klu nk oder p kat page FB di bawah ni...

like sekali tau..bisnes lulur ni baru nk berkembang.. jom support!

atau kalau nk SMS CikMisi pun boleh 0135400336..
nnt boleh CikMisi tolong oderkan... =D


***




AirAsia bagi 10000 tiket flight PERCUMA under 1MALAYSIA !!!

Assalamualaikum


haiiiiii.... mlm ni CikMisi nk gtau AirAsia nk bagi 10000 tiket flight PERCUMA under 1MALAYSIA !!!
tengah mlm ni pakat2 p serbu laman web AirAsia la naaa.....
tiket yg dibagi FREE tu adalah utk penerbangan tertentu shj..
iaitu:
Kota Kinabalu, Labuan, Sandakan, Tawau (Sabah)
Kuching, Miri, Sibu, Bintulu (Sarawak)
Kuala Lumpur, Penang, Johor Bahru (Peninsular Malaysia)

tapi...tapi...tapi..
tiket je la free...segala cukai, baggage, seat kena bayaq laaa.....
tp ok la kan... mesti murah...

haaaiiiish...CikMisi pun xsabaq nk terjah AirAsia tgh mlm ni tepat kui 12.00!!!

k.. bye!! Salam =D

PTPTN BAGI DISKAUN 20%!!

Assalamualaikum..

selamat pagi :)

sapa ada pinjam dgn PTPTN angkat hidung cepat!!!!!!!!!!
ok, stop..


dh pinjam sila bayaq sekarang sebab PTPTN ada bagi diskaun 20%..
tapi...tapi...tapi...
bagi yg nk settle abeh la...
kalau yg bayaq cikit2 pun ada diskaun jugak tau.. 10% kot..
try p tnya kaunter2 byran ptptn..

moral of the story jgn tangguh2kan hutang ni..
hidup x tenang nnt..
nkp Mekah pun nnt kena sekat...haaa... tak takut?


sekian.. =.='