Testimoni CikMisi Inchloss Lotion by Felinna

 Assalamualaikum...

Bismillahirrahmanirrahim..

entry kali ni CikMisi nak share tentang Inchloss Lotion by Felinna..

sapa yang masih x tau????
ouh..mmg anda ketinggalan....
Inchloss Lotion ni sekarang memang sedang menjadi bahan orang2 yg nk buang spare tyre/LEMAK di perut,peha,lengan,dagu n mana2 lah yg korang rasa berlemak...
sangat terbukti & berkesan!!!

kenapa CikMisi yakin je cakap terbukti & berkesan??
sebab CikMisi pun slh seorang pengguna setia Inchloss Lotion ni tau..
bila CikMisi cakap CikMisi guna Inchloss lotion ni, ramai yg gelak...sbb deorang cAkap CikMisi dh kurus so xpayah la nk kuruskan lg badan tu..
tp deorang xnampak yg perut ku bunciiiiit!!!!!!!!
tp yg sebenaqnya CikMisi sgt2 tertarik dgn Inchloss ni sbb ianya berkesan utk double chin! 
thats y la CikMisi nk sgt try..hihi
n the result
after 3 weeks try this lotion
*
*
*
sila cari benda tersembunyi..hakhak
 hehehe
ada bran mau cubaa???
just SMS me ok - 0135400336

ok..ni nak tnjuk pulak testimoni dari boss besaq!
sis Felinna


ok.. takmau cakap bnyak..klu nk order just SMS CikMisi - 0135400336
email pon boleh : nisafirdaus7511@yahoo.com



***

PURE MARINE COLLAGEN PLUS VIT C by Felinna Beauty

Assalamualaikum..

Bismillahirrahmanirrahim..

Entry kali ni CikMisi nk cakap pasal Vitamin C yg CikMisi dok amalkan..lebih kurang 8 bulan dh la.. :)

memandangkan ramai sgt tanya pasal vit C ni..CikMisi nk bgtau yg Vit C yg CikMisi review haritu di ENTRY NI dh pun di REPACK semula oleh pihak Felinna Marketing. Kandungannya pun semakin mantap ok!
nak tau apa kandungannya?

PURE MARINE COLLAGEN + VITAMIN C
mengandungi:
-Collagen Marine
-Extract Gluta
-Vitamin C
-Extract Citrus

plus all the kandungan, Vit C jadi lah 5000mg!
woooww! mantap kan..


ok..sebelum nk melangkah ke topik seterusnya...meh nk tnjuk sis FELINNA ni...nk habaq cun ka x cun..
haa...ni dia...
eh...eh... tersalah letak pic plak...pic di ats gmbar ibu Felinna tau..umur 46 tahun & turut mengamalkan Vit C ni..cun kan..

ok..ni baru Felinna...
 SubhanaAllah..Cantik sungguh ciptaanNya...
gambaq di ats adalah gmbaq yg dimekup & diedit...

gmbar di bwh ni yg nmpak natural kan...
yes! she's beautiful young mom...

ok..berbalik kpd vit C.. Cara pengambilannya ada lah 2kapsul sebelum tidur..
BUT
sis Felinna cakap amek 1 pun dh cukup sgt utk penJIMATan yg bagus...hehe

dlm 1 kotak Vit C tu ada 30 kapsul..jadi 1kotak cukup lah stok utk sebulan...
haaa...jimat kan..

Harga?
Semenanjung = RM91 (termasuk postage)
Sabah & Sarawak = RM98 ( termasuk postage )

harga memang fixed dari Felinna Marketing :)

utk pengetahuan sekalian Vit C ni selamat digunakan utk semua golongan lelaki&perempuan serta ibu mengandung =D

Reg no :ULUKM/1542/12
Halal ref No : 150127-PR
MFG :2012
Exp.Date : 2015


gambaq Sis Felinna slps menggunakan vit C..
gmbaq ni gmbaq yg sama, cuma yg kiri tu x diedit n yg knan diedit..

cantik kan kulit beliau =)

ok..sekarang sesiapa yg nak order boleh la order melalui:
Tel : 013-5400336 (SMS sahaja)
e-mail : nisafirdaus7511@yahoo.com


terima kasih =D


*****