EBook Mas Kahwin Yang Hilang.. WAJIB DAPATKAN!

Assalamualaikum...

hye...lama jugak kan CikMisi x update blog....
almaklum la....dh keja ni..bz ckit la...ckit je...hehe +guna laptop mmber n broadband mmber sampai abeh limit broadband nya! Oh!! sorry my sweetmate..nnt aq bayar bil broadband ang keyh!

ok2, back to the topik..

eBook Mas Kahwin Yang Hilang.. WAJIB DAPATKAN!
CikMisi nk promote eBook ni kat suma orang..


kenapa WAJIB DAPATKAN??
eBook ni sangat2 berguna tau.....SANGAT OK!

apa yg ada dlm eBook ni??

Buku ini, akan menerangkan kepada anda tentang asas-asas teknik pengurusan kewangan yang betul KHUSUS untuk orang-orang bujang yang sedang berusaha mengumpukan duit untuk perkahwinan mereka. Di dalam buku ini , anda akan didedahkan dengan :-
Rahsia 120 Tips bagaimana anda boleh berjimat dan mengumpulkan wang sehingga RM10,000dengan mudah
5 Cara bagaimana anda dapat mangawal, mengurang serta melangsaikan hutanganda dengan cepat.
Rahsia 3Kesilapan-kesilapan yang sering dilakukan oleh orang ramai apabila cuba mengatasi masalah kewangan mereka dan bagaimana hendak mengelakkannya.
Rahsia 412 Cara bagaimana anda boleh meningkatkan pendapatan anda
Rahsia 5CONTOH - Bagaimana seorang pemuda menjana pendapatan sehingga RM3,000 dalam masa 5 jam dengan hanya berdiri di khalayak ramai. (Bukan meminta sedekah)
Rahsia 6Rahsia bagaimana memperolehi rezeki yang melimpah ruah seperti yang telah dijanjikan oleh Allah khusus untuk mereka yang ingin mendirikan rumahtangga.
Rahsia 73 Perkara yang perlu anda ketahui sebelum anda membuat sebarang kerja-kerja sampingan untuk menambah pendapatan. Jika tidak, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak wang!
Rahsia 8Serta berbagai lagi rahsia serta tips yang menarik yang boleh dijadikan panduan hidup anda di dalam mengharungi kehidupan sebelum dan selepas berumahtangga


Semua ni anda hanya perlu korbankan RM20 sahaja!
RM20 SAHAJA utk selamatkan duit anda yg dah banyak habis tanpa nampak apa2 pun...
dengan eBook ni anda bukan sahaja dapat selamatkan duit anda tapi kebahagiaan, ketenangan serta anda dapat keluarkan diri anda dari masalah HUTANG!!!

its TRUE what i'm saying...

CikMisi x cakap kosong sebab CikMisi dh beli eBook ni...memang sangat2 berguna...
bayangkan la CikMisi yg keja dengan gaji tetap setiap bulan pun masih perlukan eBook ni..
anda yang masih belajar atau tidak mempunyai kerja tetap lagi lah perlukan buku ni....

RM20 sahaja anda akan dapat
eBook Mas Kahwin Yang Hilang
BONUS #1 : 101 Idea Romantik
BONUS #2 : Senarai Semak Perbelanjaan Majlis Perkahwinan

Nak Beli??


Klik je SINI...

Penerangan mengenai eBook..
maksud EBOOK ialah, buku yang hanya dalam FORMAT DIGITAL sahaja dan tidak dalam format FIZIKAL dan boleh di hantar melalui email...biasanya di dalam format PDF.. jadi harap maklum ya...bukannya sebuah buku yg anda pegang utk membacanya ya!!

Sekian, tq :)

[SABAH] Ikan Bakaq kat Pasar Filipin TERBAIK!!!

Assalamualaikum....

CikMisi nk share story p mkn ikan bakaq kat pasar Filipin kat Sabah...
Pasar Filipin ni luaas sgt....ramai org jual kraftangan dari Sabah...pendek kata gedung souvenir utk org yg melancong ke Sabah ni laaa.... daaan yg paling penting kat sini juga lah gedung ikan, sotong, udang bakaq yg sgt uuuuummmph lah!

CikMisi tringin nk p mkn ikan bakaq di Psr Filipin ni pun sbb slh seorg Puan kat kolej pesan suh p try sbb mmg TERBAIK lah!
then, apa lagi....CikMisi ajak lah mmber tmpt keja CikMisi p..dia org sini so senang la ckit klau ajak dia...
nak naik bas mcm x pandai la plak..hihi

before ke psar filipin ni CikMisi singgah Suria Sabah Shopping Mall n City Plaza dulu....
window shopping..... hehe... biasalah pompuan kan!

nk cerita mmg panjang sgt lah ceritanya!!
biaqlag gambaq yg menceritakannya...
jom layaaaaan! =.='
member CikMisi!! Mellony.. 
YOYO CAFE :)
lebih kurang COOL BLOG jugak... :)
this not more than RM30.. believe that?? ahaaa....seedaap sgt...
uuummmph!! klu mai Sabah jgn lupa singgah Pasar Filipin ya.....
my roomate+housemate... hehe.. ~ida
Molly wif her boyfren... Sweet:)

OK! picture after DONE our work!! 2 ekor ikan bakaq + sotong 16ekor+sup daging+meatball soup

Muka kekenyangan.. esok keja pagi! :)

k. bye.. >.<


.....................................





Riview : Garnier Body Light EXTRA memang BERKESAN

Assalamualaikum...

dh lama CikMisi x update blog kaaaaaaaaaaaan....
hehe...

CikMisi just nk riview sikit la sal losyen GARNIER BODY LIGHT EXTRA ni.....
since asyik merempit je kat kolej dulu, lengan n tangan CikMisi memang gelap la.... sangat berbeza dari kulit muka yg lebih cerah...
walaupun nampak x elok tapi wat x tau je sebab xtau macam mana nak selesaikan masalah ni..

then, masa sampai Sabah haritu.. First En Syg CikMisi tegoq.. 
"Awat gelap sangat niiii...dulu abg tengok putih..........."
ok! tacink sat :'(

then, terbaca kat blog sis Fyna Here.. dia riview losyen garnier utk cerahkan kulit.. :)
so, apa lagi..CikMisi terus lari 200KM/JAM ke guardian dekat ngan umah sewa CikMisi ni utk dptkan losyen ni.... hehehe =D
pastu bila dh sampai Guardian, bnyk la pulak jenis losyen garnier ni n terlupa pulak yg Sis Fyna review tuuuu...
CikMisi rembat ja la losyen LIGHT EXTRA ni...konon berkesan lbh ckit.. haha

 sumber:google


                                                             November 2011                                                       Mei 2012


actually, CikMisi baru je pakai sebulan tapi jap pakai jap x...hehe
tapi kesan dia CikMisi sangat lah puas hati....
sebab kulit muka & kulit tangan xda lah jauh beza sgt warna dia....

btw, thanx utk Sis Fyna sbb share tentang losyen ni.....


.....................

p/s:nak try vitamin C dari sis Felinna pulak... nnt CikMisi share tentang tu plk k.... :)