New Life

Assalamualaikum...

lamanya CikMisi x update blog ni...
nasib la dh pasang vacuum kat blog ni..xlah bersawang sangat.. =.='

kenapa CikMisi x update blog?????

SEBAB..............

Laptop & brodband CikMisi adik CikMisi guna buat sementara waktu ni...So, mmg xkan berupdate la blog ni selagi xda laptop kan.. ni pun pinjam jap lappy mmber CikMisi... 

Tambahan pulak sekarang ni CikMisi agak bzy la dengan new life...
ooooppss.... CikMisi x kahwin lg ok..jgn salah faham.. hehe

New Life yg CikMisi maksudkan adalah disebabkan CikMisi dh mulakan Kerjaya CikMisi as a nurse.. :)

2-4-2012 haritu lagi CikMisi mula dilantik sebagai Jururawat Terlatih.....nak tau kat mana????

Hospital Wanita & Kanak - Kanak Sabah, Likas, Kota Kinabalu

masa mula2 baca surat tawaran mmg lah x dapat terima kenyataan kena keja kat Sabah...Tapi selama 23 hari di Sabah ni, CikMisi dh mula rasa seronok sgt keja kat sini... Alhamdullillah... :)
Tuhan dh tentukan kan rezeki CikMisi di sini... :)

TAPI bila fikir nak balik mula la sedih.. :'(
tiket flight mahal..... walaupun dpt tiket free sekali setahun tapi susah jugak la nk balik.... 
InsyaAllah bulan 10 ni CikMisi dapat balik sebab nak konvo... weeeee...~~bestnyeer..... 3 tahun belajar kalau x dapat konvo mmg sedih la kan....

Lastly... 
sumber:google

ok lah.. nnt bila ada masa CikMisi update lagi....bubyE my followers!!


........